Preloader

Belodrimska 14, naselje Aerodrom

34000 Kragujevac, Republika Srbija

034/341-415
065/55-444-66
062/364-922
slatkakuca@fineti.net

Pratite nas!

Title Image

O nama

Tu smo da Vam ulepšamo sve posebne trenutke jer život čine slatke stvari.

Naša priča

Slatka kuća Fineti iz Kragujevca je porodična radionica za izradu torti i kolača. Naša tradicija je duga dve decenije i osnovna odlika jeste vrhunski kvalitet izrade. Počeli smo davne 1999. godine sa ručnom proizvodnjom koja je u tom trenutku zadovoljavala potrebe grada i bliže okoline. Usavršavali smo se polako i sigurno kako u samoj proizvodnji tako i u stručnim kadrovima. Sve to je dovelo do toga da slatka kuća Fineti izađe na veće tržište i počne polako da ga osvaja.

Danas imamo modernu proizvodnju, najsavremenije mašine i prateću opremu. Konstantno se usavršavajući, trudimo se da očuvamo tradiciju i kvalitet. Pratimo svetske trendove, uvodimo nove ukuse i savremenu dekoraciju. Tržište se širi, a već sada sa sigurnošću možemo reći da naše torte i kolači jesu ukras mnogih slavlja širom zemlje.

Trudimo se da našim ukusima probudimo nostalgiju svih onih koji u njima uživaju na krsnim slavama, svadbama, rođendanima i drugim proslavama. Retko ko može da nas prati. Nismo neskromni ako to kažemo. Potvrda ovih reči je naš proizvodni asortiman, naš kvalitet i naša uslužnost.

a

Torte i kolači

Neka naše svečane, svadbenei dečije torte, kao i sitni kolači daju poseban pečat svim Vašim proslavama i posebnim prilikama.

a

Slatki sto

Omiljena destinacija svake proslave. Sočni i meki mafini, kapkejkovi (cupcakes), popsevi (cake pops), medenjaci, makarons...

a

Ukusi torti

Veliki izbor čokoladnih, voćnih i drugih torti zadovoljava ukuse i najvećih hedonista. Oprobana tradicionalna receptura.